Mobil menu

2. årgang fremvisning - transport gennem tiderne

2. klasse fremvisning - transport gennem tiderne

Der er allerede blevet fremvist flere forløb på de enkelte LEAPS-årgange, og nu blev det tid til fremvisning af seneste forløb på 2. årgang. Dette foregik i skolens festsal, hvor forældrene var inviteret ind som "autentiske publikum" - selvfølgelig med alle "Corona"-forbehold på plads.

Eleverne og lærerne har arbejdet engageret med projektet, og de var godt forberedt, da det blev tid til fremvisningen.

"Jeg var til LEAPS-fremvisning på 2. årgang i går, og jeg var vildt imponeret. Sikke et show de har stillet op. og børnene var bare max forberedte og havde tydeligvis øvet sig og glædet sig.

Jeg synes virkelig at der er gjort meget ud af hele forløbet, og det har været så spændende for min søn at være elev i. Det lærerteam på 2. årgang er fuldstændigt fantastisk!

Det var simpelthen bare den bedste oplevelse, og vi gik derfra med et kæmpe smil og en mega stolt dreng."

Forælder 2. årgang